Bereidingstijd circa 30 minuten
banaanpannenkoek met kokosmelk
Wat heb ik nodig?
1 pak Koopmans Pannenkoeken Volkoren
600 ml melk
1 blikje kokosmelk
4 eieren
3 bananen, geschild en in dunne plakjes gesneden
spuitbus of bekertje opgeklopte slagroom
1 zakje (Dr. Oetker) amandelschaafsel
boter of olie
Keukengerei
mixer of garde
beslagkom
Tefal pannenkoekenpan
eventueel spuitzak voor de slagroom
Bereiden
- Doe de mix in een beslagkom en voeg de 600 ml melk en 2 eieren toe.
- Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
- Voeg al roerend 400 ml kokosmelk en nog eens 2 eieren toe.
- Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
- Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en druk plakjes banaan in het natte beslag.
- Bak de pannenkoeken aan beide zijden bruin.
- Serveer de pannenkoek met de plakjes banaan naar boven en spuit er wat slagroom over.
- Bestrooi de slagroom met wat amandelschaafsel.