Bereidingstijd circa 30 minuten
Glutenvrije proteine pannenkoeken
Wat heb ik nodig?
1 pak Koopmans Pannenkoeken Glutenvrij
850 ml melk
2 eieren
2 eetlepels proteïne poeder
2 eetlepels glutenvrije havermout
1 handje blauwe bessen
1 banaan
2 eetlepels agavesiroop
2 eetlepels pompoenpitten
boter of olie om in te bakken
Keukengerei
beslagkom
mixer met garden
Tefal pannenkoekenpan
Bereiden
- Doe de Koopmans glutenvrije pannenkoekmix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe.
- Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
- Voeg al roerend de rest van de melk, de twee eieren, het proteïne poeder en de glutenvrije havermout toe en mix nogmaals gedurende een halve minuut.
- Doe een klontje boter of scheutje olie in een koekenpan en laat de pan goed heet worden.
- Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de proteïne pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin.
- Verdeel de proteïne pannenkoeken over de verschillende borden en serveer met blauwe bessen, banaan, pompoenpitten en de agavesiroop.