Bereidingstijd circa 30 minuten

Glutenvrije proteine pannenkoeken

Wat heb ik nodig?

1 pak Koopmans Pannenkoeken Glutenvrij
850 ml melk 
2 eieren
2 eetlepels proteïne poeder
2 eetlepels glutenvrije havermout
1 handje blauwe bessen
1 banaan
2 eetlepels agavesiroop
2 eetlepels pompoenpitten
boter of olie om in te bakken

Keukengerei
beslagkom
mixer met garden
Tefal pannenkoekenpan

Bereiden

  1. Doe de Koopmans glutenvrije pannenkoekmix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe.
  2. Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
  3. Voeg al roerend de rest van de melk, de twee eieren, het proteïne poeder en de glutenvrije havermout toe en mix nogmaals gedurende een halve minuut.
  4. Doe een klontje boter of scheutje olie in een koekenpan en laat de pan goed heet worden.
  5. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de proteïne pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin.
  6. Verdeel de proteïne pannenkoeken over de verschillende borden en serveer met blauwe bessen, banaan, pompoenpitten en de agavesiroop.