Wat heb ik nodig?
1 pak Koopmans Pannenkoeken origineel
850 ml melk
2 stuks eieren
50 gram roomboter (of een scheutje olie)
2 eetlepels cacao poeder
Keukengerei
beslagkom
mixer of garde
Tefal pannenkoekpannen
spuitfles
Bereiden
- Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe.
- Roer het geheel met een mixer of garde tot een glad beslag.
- Voeg al roerende de rest van de melk en de eieren toe. Schep 1/4e van het beslag in een aparte kom en roer de cacao poeder erdoor. Giet in een spuitfles of gebruik voor de volgende stap een eetlepel.
- Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan. Spuit verschillende hartjes met het chocolade beslag in de pannenkoekenpan. Giet het normale beslag hier overheen zodra het een beetje is opgedroogd, en laat uitlopen over de bodem. Keer de pannenkoek om zodra ook het normale beslag is opgedroogd en bak nog 1 à 2 minuten.
Tip: Serveer met poedersuiker, stroop en rood fruit.