Bereidingstijd circa 30 minuten

Pannenkoek met feta, avocado en zoete aardappel

Wat heb ik nodig?

1 pak Pannenkoeken Origineel
850 ml halfvolle melk
2 eieren
1 blokje feta
2-3 avocado's
2-3 zoete aardappelen
boter of olie om in te bakken

Keukengerei
beslagkom
mixer met gardes
Tefal pannenkoekenpan

Bereiden

  1. Breng een pan water aan de kook. Schil ondertussen de zoete aardappels. Spoel even af onder de kraan.
  2. Snijd de aardappels in gelijkmatige stukken zodat ze even snel gaar worden. 
  3. Kook de zoete aardappel in kokend water 10-20 min lang. De zoete aardappel is gaar als je er makkelijk in kunt prikken.
  4. Doe de pannenkoekenmix in de beslagkom en voeg de helft van de melk toe.
  5. Roer het geheel met een mixer met garde tot een glad beslag. Voeg al roerende de rest van de melk en de eieren toe.
  6. Bak de pannenkoeken met een klontje boter of olie in de koekenpan.
  7. Snijd de avocado in plakken en verkruimel de feta.
  8. Vul de pannenkoek met feta, avocado en zoete aardappel.
  9. Rol de pannenkoek op en snijd hem in stukjes. Zo heb je een heerlijke gevulde pannenkoek!