Bereidingstijd circa 30 minuten
Pannenkoekwrap met geitenkaas, walnoten en honing
Wat heb ik nodig?
1 pak Koopmans Pannenkoeken
1 l melk
4 eieren
honing
200 gram zachte geitenkaas
75 gram rucola
20 gram pijnboompitten
1 el tijm
boter of olie
Keukengerei
beslagkom
mixer of garde
Tefal pannenkoekenpan
Bereiden
- Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft (500 ml) van de melk en 2 eieren toe.
- Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
- Voeg al roerend de rest (500 ml) van de melk en nog eens 2 eieren toe.
- Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in de pan.
- Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
- Smeer de pannenkoek in met 1 eetlepel honing.
- Beleg met wat rucola, geitenkaas, walnoten en bestrooi met tijm.
- Rol de pannenkoekwrap op.