Bereidingstijd circa 30 minuten

Pannenkoekwrap met geitenkaas, walnoten en honing

Wat heb ik nodig?

1 pak Koopmans Pannenkoeken 
1 l melk 
4 eieren
honing
200 gram zachte geitenkaas
75 gram rucola
20 gram pijnboompitten
1 el tijm
boter of olie


Keukengerei
beslagkom
mixer of garde
Tefal pannenkoekenpan

Bereiden

  1. Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft (500 ml) van de melk en 2 eieren toe.
  2. Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
  3. Voeg al roerend de rest (500 ml) van de melk en nog eens 2 eieren toe.
  4. Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in de pan.
  5. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
  6. Smeer de pannenkoek in met 1 eetlepel honing.
  7. Beleg met wat rucola, geitenkaas, walnoten en bestrooi met tijm.
  8. Rol de pannenkoekwrap op.