Wat heb ik nodig?
1 pak Koopmans Speculoos Pannenkoeken
550 ml melk
1 ei
vers fruit naar keuze
boter of olie
Keukengerei
beslagkom
mixer of garde
Tefal pannenkoekenpan
satéprikkers
Bereiden
- Plaats de pannenkoekenmix in een beslagkom. Voeg ongeveer 225 ml, de helft van de melk, toe aan de beslagkom.
- Gebruik een garde of mixer om het mengsel te roeren totdat het een glad beslag vormt.
- Voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe aan het beslag.
- Doe een klontje boter of scheutje olie in een koekenpan en laat de pan goed heet worden. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin.
- Besmeer de pannenkoeken naar keuze met je favoriete beleg. Dit kan bijvoorbeeld met lotuspasta, suiker of jam.
- Rol de pannenkoeken op. Snijd de pannenkoeken in stukken.
- Prik de pannenkoekenrolletjes en vers fruit op satéprikkers.
- Indien gewenst, bestrooi met poedersuiker. Serveer de pannenkoekenrolletjes en het verse fruit op de satéprikkers.