Bereidingstijd circa 30 minuten

Spinazie pannenkoeken

Wat heb ik nodig?

1 pak Koopmans Pannenkoeken Volkoren
750 ml melk
4 stuks eieren
50 gram roomboter (of een scheutje olie)
450 gram bladspinazie deelblokjes (uit de vriezer)
1 fles schenkstroop

Keukengerei
beslagkom
mixer of garde
Tefal pannenkoekenpan
pollepel

Bereiden

  1. Ontdooi de blokjes spinazie.
  2. Doe de mix in een beslagkom en voeg de melk toe. Voeg al roerende de eieren toe.
  3. Voeg de ontdooide spinazie toe en meng het met een pollepel door het beslag.
  4. Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem. Bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
  5. Schenk de stroop over de pannenkoeken en rol op.