Bereidingstijd circa 30 minuten
Volkoren pannenkoek met mozzarella, pesto en tomaat
Wat heb ik nodig?
1 pak Koopmans Pannenkoeken volkoren
900 ml melkĀ
4 eieren
2 bollen mozzarella, uitgelekt en in plakjes gesneden
1 bakjes cherrytomaatjes, in vieren gesneden
1 zakje rucola
1 el pijnboompitten
boter of olie
Keukengerei
beslagkom
mixer of garde
Tefal pannenkoekenpan
Bereiden
- Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft (450 ml) van de melk en 2 eieren toe.
- Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
- Voeg al roerend de andere helft (450 ml) van de melk en nog eens 2 eieren toe.
- Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
- Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
- Bestrijk de pannenkoeken met 2 theelepels pesto.
- Beleg de pannenkoeken met de plakjes mozzarella en de partjes cherrytomaatjes.
- Verdeel de rucola over de pannenkoeken en strooi er de pijnboompitjes overheen.