Wat heb ik nodig?
1 pak Koopmans Pannenkoeken volkoren
1 l melk
4 eieren
boter of olie
1 ui, klein gesneden
1 rode paprika, zaadlijst verwijderd en in blokjes gesneden
1 winterpeen, betgaar gekookt en in kleine blokjes gesneden
1/4 bloemkool, in kleine roosjes gesneden
1/2 courgette in blokjes
100 erwten (diepvries), beetgaar gekookt
3 el groene curry
zout en peper
Keukengerei
beslagkom
mixer of garde
Tefal pannenkoekenpan
Bereiden
- Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe.
- Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
- Voeg al roerend de rest van de melk en de 4 eieren toe.
- Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
- Fruit de ui en voeg vervolgens de rest van de groenten toe en bak nog ca. 5 minuten mee. Roer de groene curry erdoor en breng op smaak met zout en peper.
- Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
- Beleg de pannenkoeken met curry en maak vervolgens een toren van achtereenvolgens de curry en pannenkoeken.