Bereidingstijd circa 30 minuten
Volkoren pannenkoekrolletjes met spinazie kruidenroomkaas
Wat heb ik nodig?
1 pak Koopmans Pannenkoeken volkoren
900 ml melk
4 eieren
200 gram diepvries spinazie, ontdooid
1 bakje kruidenroomkaas
boter of olie
Keukengerei
beslagkom
mixer of garde
Tefal pannenkoekenpan
satéprikkers
Bereiden
- Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft (500 ml) van de melk, de ontdooide diepvries spinazie en 2 eieren toe.
- Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
- Voeg al roerend de rest van de melk (500 ml) en nog eens 2 eieren toe.
- Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in de koekenpan.
- Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
- Smeer de pannenkoek in met 2 theelepels kruidenroomkaas.
- Rol de pannenkoek op en snijd ze in 6-7 stukjes.
- Serveer de pannenkoekrolletjes met een satéprikker.