Bereidingstijd circa 30 minuten

Volkoren pannenkoekrolletjes met spinazie kruidenroomkaas

Wat heb ik nodig?

1 pak Koopmans Pannenkoeken volkoren
900 ml melk 
4 eieren
200 gram diepvries spinazie, ontdooid
1 bakje kruidenroomkaas
boter of olie


Keukengerei
beslagkom
mixer of garde
Tefal pannenkoekenpan
satéprikkers

Bereiden

  1. Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft (500 ml) van de melk, de ontdooide diepvries spinazie en 2 eieren toe.
  2. Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
  3. Voeg al roerend de rest van de melk (500 ml) en nog eens 2 eieren toe.
  4. Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in de koekenpan.
  5. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
  6. Smeer de pannenkoek in met 2 theelepels kruidenroomkaas.
  7. Rol de pannenkoek op en snijd ze in 6-7 stukjes.
  8. Serveer de pannenkoekrolletjes met een satéprikker.